Eet uw voedsel als medicijn, niet uw medicijnen als voedsel.

Kamer van Koophandel: 62701908
BTW nummer:                NL001201154B46 
Rekeningnummer           NL34 RBRB 0917 9251 65 
mail:                                lifestyleenadviesoostgelre@hotmail.com 
 
Lifestyle en Advies Oost Gelre biedt u coaching en begeleiding bij:
- afslanken,
- aankomen,
- fitter worden,
- meer energie hebben en krijgen voor de hele dag,
- sport prestaties verbeteren. 
 
Wat is Lifestyle (levensstijl)? 
Dit is de manier van leven die onze ouders ons hebben geleerd. Een aantal decennia geleden was het werk veel intensiever en zwaarder dan het nu voor veel mensen is. Wij verbranden veel minder dan wij aan koolhydraten binnen krijgen. Hierdoor worden wij (veel) te zwaar (overgewicht en steeds vaker zwaar obees).
Door de levensstijl en onze voeding aan te passen kan ons lichaam zich gaan "resetten". 
 
Hoe wij dit aanpakken.  
Wij starten met een intake gesprek en indien mogelijk met een bio-metrische weging en meting. De bio-metrische weging en meting kan alleen worden gedaan vanaf 18 jaar of ouder.
Iemand met een ingebouwde AED of zwangere vrouwen, krijgen deze meting en weging niet.
Waarom niet?
Er gaat een heel dun stroompje van een paar batterijen door het lichaam. Een ingebouwde AED zou hierdoor mogelijk van slag kunnen raken. Voor zwangeren; wij willen geen enkel risico lopen voor de foetus. 
Hierna wordt uw voedingsschema doorgenomen en kijken wij naar uw doel of doelen die u wilt behalen. 
 
Wat u zelf wel moet willen doen: uw levensstijl willen of gaan aanpassen. U moet ook open staan om u te laten coachen of begeleiden. Zonder aanpassen (van de levensstijl), gaat u geen blijvend resultaat behalen. Zonder blijvende coaching en begeleiding ook niet. Ik heb de opleiding tot voedingscoach van Civas met goed gevolg doorlopen.
 
Als u de producten via ons afneemt, kost de coaching en begeleiding u niets. Bij een diëtist moet u voor de diensten extra betalen. (of via de ziektekosten verzekering betaald u deze). Alleen begeleiding kost € 67,50 per consult. Een "losse" weging en meting € 19,50. Het is zelfs mogelijk om op termijn gereduceerd of zelfs gratis te gaan eten! 
De coaching en begeleiding zorgen ervoor dat u niet terugvalt naar of in oude gewoonte(n). 
Personal coaching is ook mogelijk. 
Waarom begeleiding zult u denken, het gaat ons om het resultaat. Wij willen tevreden klanten!
Wij worden zelf ook nog steeds gecoached en begeleid. Zo hebben wij ook bereikt, dat ons gewicht stabiel blijft. De mens staat centraal, om zijn of haar doel(en) te behalen. Ook willen wij dat u zich,het liefst op een vaste dag in de week, op uw eigen weegschaal weegt en meet. Deze gegevens vragen wij wekelijks op. Zo zijn wij "de stok achter de deur". 
 
Zo is er een 21 dagen challenge waaraan u mee kunt doen om een zo goed mogelijk resultaat in een heel korte periode te bereiken. Hier zijn wij in januari 2019 mee gestart. Er heeft zelfs iemand vanuit Australië aan meegedaan. Dit gaat via een besloten Facebook groep waarin ook de coach zit. 
Verder is er de mogelijkheid voor een 90 dagen challenge. Hier gaat u samen met de coach 90 dagen (3 maanden), samen aan de slag om een resultaat te behalen. In deze challenge kan het gaan om:
- gewicht verlies
- aankomen in spiermassa
- afnemen van het vet%
 
Begeleiding en coaching kan op individuele basis maar ook in groepen zoals bijvoorbeeld binnen bedrijven, sportclub, vrienden of vriendinnengroep, zelfs binnen families.  
 
U kunt ook hier uw werk van gaan maken, zowel fulltime als parttime. Meer weten? stel uw vraag via de knop Contact en
stel de vraag
webwinkel:      https://jkuipers.goherbalife.com  

Wat wij willen is:
Meer mensen helpen met afvallen, aankomen, fitter en strakker worden en sportprestaties en meer energie krijgen. Hierdoor: meer energie overhouden voor de leuke dingen in het leven. 
Wist u dat de meest voorkomende oorzaak van energie dips, onbedwingbare snack-trek en over- of ondergewicht 
het gevolg is?  Van tekorten in de voeding. Dit kan de aanzet zijn tot veel gezondheidsklachten. Hoe is dat bij u?Geen idee? Maak dan snel een afspraak.

Uw voeding heeft grote invloed op uw energieniveau en snackbehoefte gedurende de dag.
En dat beïnvloedt weer uw gewicht in gunstige of ongunstige zin. Vaak ook, heeft dit ook invloed op uw humeur!

Het is voor u en ons belangrijk om een goed inzicht te krijgen in de huidige eetgewoontes. Wij kunnen u daarbij helpen!
Wilt u zelf ervaren of dit iets voor u kan zijn? Neem dan contact op door een mail te sturen waarbij u uw telefoonnummer en woonplaats vermeld. U wordt gebeld voor een persoonlijke afspraak.
Suiker is sluipmoordenaar 1 van ons lichaam en onze gezondheid.