Geweldig resultaat van een klant op de Level10 challenge van Herbalife.
Een klant heeft meegedaan met een 90 dagen wedstrijd van Herbalife, de Level10 challenge. Zij heeft bij de vrouwen in de categorie klanten en gewicht verliezen, de eerste prijs behaald over het laatste kwartaal.
Trots en blij dat ik haar coach mag zijn. Op 20 april 2018 op Papendal, was de bekendmaking van de Level10 challenge waaraan zij deelnam. Tot op het laatst getwijfeld of Ze er wel naartoe moest gaan. Natuurlijk ging ze. 
In september 2017 vroeg ze mij om raad, nadat ze haar vader heel mooie resultaten had zien boeken met de aanvullende voeding van Herbalife. Vanaf dat moment heb ik een verlegen jonge vrouw zien opbloeien tot een steeds zelfverzekerde jonge vrouw. Zij wilde amper haar resultaat delen omdat Ze teveel rekening hield met mensen die HAAR, haar resultaat niet gunnen omdat ze zelf niet sterk genoeg en eigenwijs genoeg zijn om ook de eigen dromen waar te maken. Als je iets wilt, dan kun je het! Never ever give up!
ZIJ is het bewijs dat alles mogelijk is. 
Als jij dat ook wilt, neem dan contact op en leer ik jou, of wie dan ook, om jezelf en eventueel een ander te helpen en gelukkiger te maken. 
Hoe gaaf is dat? Je eigen droom waarmaken en er een prijs voor winnen omdat je daar sterk en vasthoudend genoeg voor bent?
Roselien, geniet van je resultaat en laat een ander maar kletsen. Jij bent mijn topper, mijn vasthouder  en doorzetter.